Завдання  МО класних керівників на 2024/2025 навчальний рік

Завдання  МО класних керівників на

2024/2025 навчальний рік

  1. Надання реальної, особистіснозначущої допомоги класним керівникам у розвитку їхніх професійних компетенцій, яка має відносно безперервний характер, ґрунтується на аналізі навчально-виховного процесу конкретного колективу, надає можливості кожному класному керівнику бути активним учасником у плануванні, розробці програм підвищення педагогічної майстерності.
  2. Координувати виховну роботу класних керівників, створювати належні умови для професійного зростання, розкриття та самоосвіти членів МОКК.

3.Підвищення теоретичного, науково-методичного рівня підготовки класних керівників з питань психології та педагогіки, зі знання нормативно-правових документів, сучасних методик виховання.

  1. Озброїти класних керівників сучасними виховними технологіями та знаннями сучасних форм і методів виховної роботи.

5.Забезпечення реалізації єдиних ключових компетентностей та підходів до навчання та виховання здобувачів освіти.

  1. Удосконалювати систему виховної роботи класних керівників та роботу з органами учнівського самоврядування.
  2. Сприяти створенню в учнівському колективі атмосфери колективізму, взаємопідтримки, активної громадянської позиції; виховувати в учнів патріотизм, небайдужість до того, що відбувається в країні, в навчальному закладі.

8.Координація планування, організації, проведення та педагогічного аналізу виховних заходів класних керівників.

9.Вивчення, узагальнення та поширювати прогресивного педагогічного досвіду роботи класних керівників. Участь у професійних конкурсах.