Свято Останнього дзвоника

28 травня пролунав останній дзвоник у нашій школі.

Цей навчальний рік не був схожим на інші через карантин. Усім бракувало спілкування, шкільних зустрічей, веселих перерв. Втім, чергову сходинку в освоєнні знань подолано.

Свято останнього дзвоника – радісне й сумне водночас. Для першачків – це щастя ще непізнаваного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників – прощання з дитинством.

Традиційно, до нас завітали гості – староста Грушівського старостинського округу Бадера О.В.  та завідувач бібліотекою Кривенок Т.О.. Олександр Володимирович привітав учнів із завершенням навчального року та звернувся з напутнім словом до випускників, а Тетяна Олександрівна нагородила грамотами та приємними подарунками кращих читачів року.

Звісно, до присутніх звернулася і директор школи Лентовська О.В. Оксана Володимирівна подякувала всім за старанну роботу протягом року, нагородила відмінників навчання Похвальними листами, призерів учнівських конкурсів міського та обласного рівня – грамотами та подяками.

Святкова зустріч була наповнена урочистотями. Учні та гості насолождувалися піснями та виступами артистів. Надовго запам`ятається передача факела знань один одному всіма учнями школи.

Чуттєвим моментом стало те, як учні 9 класу випустили повітряні кульки в небо, як символ прощання з неповторними шкільними, дитячими роками.

Ну і на завершення, вся школа дружно гукала “УРА,КАНІКУЛИ”

Бажаємо всім гарно відпочити влітку і чекаємо з новими силами у новому навчальному році.